Marketing društvenih mreža

Predstavite Vašu firmu milionima na društvenim mrežama

mSocial

Sve marketing atkivnosti moraju biti međusobno usklađene da bi zajedno činile jedinstenu celinu i dovele do što većeg uspeha. Za svaki oblik komuniciranja neophodno je da bude originalan, jedinstven i specifičan. Marketing drustvenih mreža je jedna od jako bitnih aktivnosti, jer zahteva prilagođavanje a često i kreiranje jedinstvene poruke upućene različitim fanovima i posetiocima drustvenih mreža. Osoba koja obavlja ovu vrstu posla mora da bude jako dobro upoznata sa kompanijom ili brendom koji predstavlja. Mora da shvati suštinu, stil i karakteristike, da bude upoznata sa filozoijom poslovanja date firme. Takođe mora da zna pravila i specificnosti svake društvene mreže na kojoj se oglašava i šalje jedinstvenu poruku, da prati i meri postignute efekte koje proizvodi svojim delovanjem. Najpopularnije društvene mreže današnjice su twiter, facebook, Google plus, Linkedln i YouTube. Sve one pružaju mogućnost efikasnog reklamiranja i predstavljanja. Naša usluga marketinga na društvenim mrežama obuhvata poslove, otvaranja i kreiranja jedinstvenih poslovnih naloga na svim društvenim mrežama i praćenje aktivnosti na istim.

Opcije saradnje:

  • Firma sama postavlja sadržaj na svoj sajt ili blog, nama dostavlja linkove sa tim sadržajima, a mi prilagođeni sadržaj postavljamo na raznim društvenim mrežama.
  • Firma direktno nama dostavlja neobrđeni sadržaj i informacije (tekst, video, slike), mi dati sadžaj obrađujemo i isti prilagođavamo svim društvenim mrežama gde firma želi da ima nalog.
  • Naša kompanija, samostalno vodi Vaš korporatini blog i preduzima sve akcije na društvenim mrežama, prilagođeno Vašim potrebama.
  • Zasto mi? Ukoliko želite da Vam mi radimo marketing na aktuelnim društvenm mrežama, dobijate potpunu posvećenost, konstatnu aktivnost zavisno od prirode vašeg posla i vaših potreba, unapređenje Vašeg poslovnja i originalni i jedinstven način predstvaljnja i reklamiranja Vaše firme putem društvenih mreža. Cena naših usluga po dogovoru.

M Marketing

  • Andrije Glišića 11
    15000 Šabac
  • +381 60 5777 154
  • office@mmarketing.rs

Kontaktirajte nas